YANG TERKINI

COOL KOT - Rak Buku Yang Kreatif? (13 Gambar)

First artikel dari Hairan Blog.

Kami sering mendambakan sebuah rak buku yang kreatif seperti ini. Namun, kelemahan kami adalah perkataan, jadi rak buku diisi dengan banyakk CD games. Hahaha. Namun, ini adalah koleksi reka bentuk rak buku yang kreatif dan cool kalau diletakkan dirumah korang.







3 comments:

  1. kreatifnya... tp kalau saya buku banyak..rak macam ni mesti tak cukup ruang..hehehe

    *kalau nak add,widget ada kat blog utama je..boleh letak 1 blog je.. =)
    harap sudi la singgah ye..

    hanyadihatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @Mimie Najib hahaha tp sekurang - kurangnya nmpk cantik kn..

    okay..saya dh follow dh blog awak :)

    ReplyDelete