YANG TERKINI

HAIRAN KOT - Artis Malaysia Tayang Video Seksi, Desperate Sangat Ke Nak Popular? (3 Gambar)

Thanks BANKami Blog!

Kami di Hairan Blog sentiasa mengikuti perkembangan artis Malaysia dari semasa ke semasa, namun sejak kebelakangan ini macam - macam isu timbul seperti isu khalwat Shah Laszle (klik untuk ke artikel ini), isu baju sendat Shila Amzah (klik untuk ke artikel ini) dan juga isu artis - artis perempuan post video seksi mereka di laman sosial. Alasan yang paling best dan super ridiculoushit, "video ini khas untuk peminat dan itu hak kami!" Memang anda buat untuk peminat tetapi adakah anda desperate rating sehingga muka baru bangun tidur, warna seluar dalam, gambar nude pun nak dikongsikan dengan peminat?

Seperti yang diperkatakan dalam blog BANKami,
Mana perkasa, mana NGO pembela Islam, mana Syria Care, Palestin Care, Pemboikot Kurma Iran, Pemboikot Barangan Israel. Kenapa tak hantar memorandum sebab buat video half nude ni. Aku syak mereka busy dengan isu syiah sunni. Tengah prepare nak pembentangan OIC kot.



Respon kami di Hairan Blog Senang Saja : 


#MohonTerasa!

Sumber: BANKami Blog

7 comments:

  1. donia donia donia. itulah donia. popular punya pasal

    ReplyDelete
  2. masing2 bapak sendiri kena tanggung dosa..

    ReplyDelete
  3. @Carlos Santiago tula bro..aku pun tak faham apa yg nk dikongsikan sgt..ader peminat ke diorg? Hahaha

    ReplyDelete
  4. Berpaksikan barat,otak menjadi karat,yg sedih semua melayu,ayoyoyooo

    ReplyDelete