YANG TERKINI

HAIRAN KOT - The Crooked Forest, Pokok - Pokok Yang Bengkok? (5 Gambar)

Sangat Hairan dengan fenomena ini.

Di sekitar kawasan hutan Poland, berdekatan Gryfino, terdapat hutan yang bagi kami sangat unik dan aneh kerana pokok - pokok yang berada di hutan tersebut tumbuh membengkok. Hutan ini diberi nama 'The Crooked Forest' atas alasan batang pokoknya yang membengkok. Lagi menghairankan adalah pokok - pokok lain juga membengkok mengikut arah yang sama. Pelik kan?




Sumber: Amusing Planet

6 comments:

  1. waaa.. dh ada domain sendiri. bro, ko buat ni direct google punya ke?

    ReplyDelete
  2. @Carlos Santiago


    Hehehe..nih atas nasihat ramai blogger..diorg ckp kalu nk secure better pakai domain name..

    Tak bro, aku beli dkt NetKL, bagus servis dier..murah jgk, 1 tahun RM35, renew pun sama jgk

    ReplyDelete
  3. @Syam Kiri

    ko alih ni ada effect pada traffic semua tak.

    ReplyDelete
  4. @Carlos Santiago

    Takde bro, bler ko dh beli domain, ko pegi dkt Setting->Publishing, watkan namablog.blogspot tu jadi redirect..so org taip namablog.blogspot.com akan redirect ke namablog.com

    cume yg lecehnya macam banner iklan sesetengahnya akan ader error mcm nuffnang. So kene edit URl dkt tempat ko dftr iklan la.

    Kalau beli direct dari google aku rasa takde masalah kot.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Kalaulah dapat diperiksa sama ada arah batang pokok yang membengkok tu ke arah kiblat atau tidak....

    ReplyDelete
  6. Walaikum salam@Ahmad Zaki, saya ada mencari jugak mengenai pokok ni mengadap kiblat atau tak, tapi takde maklumat mengenai itu..tp insyallah hrp pokok2 ini mengadap kiblat :)

    ReplyDelete