YANG TERKINI

COOL KOT - Seni Lukisan Yang Super Realistik! (7 Gambar)

Memang macam real kot!

COOL KOT - Seni Lukisan Yang Super Realistik! | Seorang pelukis dari Singapore menghasilkan karya lukisan beliau yang super realisitk apabila objek yang dilukis beliau seperti benar - benar wujud. Kami cuba membuka mata luas - luas bagi mencari loop hole dari lukisan beliau, ternyata sukar. Namun, apa yang dapat kami perhatikan bahawa beliau bijak mencampur adukkan lukisan beliau dengan objek sebenar seperti pokok dan juga berus lukisan.




Sumber: KoleksiCeritaBest melalui DailyMail

2 comments:

  1. memang hidup la lukisan nie. Aku dah hairan tengok, sebab tu aku komen

    ReplyDelete
  2. @Joe Hahaha..aku pun hairan jgk..mcm mne bley lukis smpai real mcm nih..dasat2

    ReplyDelete