YANG TERKINI

TERKINI KOT - Alvin Tan Dan Vivian Lee Butthurt Setelah Akaun Facebook Dipadam

Butthurt dan macam bodoh!

TERKINI KOT - Alvin Tan Dan Vivian Lee Butthurt Setelah Akaun Facebook Dipadam | Kisah mengenai mereka sangat sensasi dan mendapat liputan meluas setelah gambar ucapan 'Selamat Berbuka Puasa' dengan Bak Ku Teh menimbulkan reaksi kemarahan rakyat Malaysia. Menurut apa yang kami tahu, kini akaun Facebook penulis blog lucah itu telah dipadam oleh Facebook sendiri selepas menerima banyak laporan negatif dari para pengguna Facebook lain.

Namun, menyedari akaun Facebook telah dipadam, Alvin Tan dan Vivian Lee bertindak menjadikan laman Twitter sebagai medium mereka untuk melepaskan geram dan amarah. Bermacam-macam perkataan kotor dan menyakitkan dilemparkan kepada umat Islam seperti sangat butthurt dan macam bodoh. Korang boleh baca Twitter mereka dibawah ini.



HairanBlog - Terkini mereka mengeluarkan sebuah video dengan mesej memohon moaaf kepada rakyat Malaysia kerana telah menyentuh sensitiviti masyarakat Muslim di Malaysia. Kami boleh maafkan mereka tetapi tindakkan undang - undang harus dilaksanakan. Biar nampak kita tegas dalam hal - hal sebegini.

Sumber: HairanBlog melalui CeritaKosongKu

4 comments:

  1. xpe..org islam ada Allah.. sekali Allah kata kun fa ya kun..tengok la bala atau hidayah yg dia dpt..

    ReplyDelete
  2. pasal mereka ni semua orang cina kena... kalau orang cina dah kena...mana lagi pergi 1malaysia? habis doh.... patut tembak ja sampai mati...tak pandai malu punya manusia..... nantilah dah tua baru mereka sedar kebodohan yang mereka buat.... itupun kalau sempatlah

    ReplyDelete
  3. @Cik Sakura itulah.. hrp video yg diorg buat tu betul2 ikhlas..tp undang2 harus dikenakan kt diorg.

    ReplyDelete
  4. Betul tu @Monyet Rimau, tak kisah la nk ucap selamat berbuka puasa tp bler dh sentuh hal - hal sensitif mcm logo halal pada bak ku teh..agak kasar la.. masing2 kene hormat amalan dan kepercayai masing2.

    ReplyDelete