YANG TERKINI

TERKINI KOT - Gambar Proton Preve Hatchback Didedahkan (6 Gambar)

Design model yang menarik!

TERKINI KOT - Gambar Proton Preve Hatchback Didedahkan | Desas - desus kononnya Proton bakal keluarkan kereta terbaru kini hampir menjadi kenyataan apabila model terbaru Proton ini didedahkan dalam laman blog automobil tempatan. Dikatakan inilah model terbaru Proton Preve Hatchback dan kami rasakan ini model yang menarik dengan design yang lebih memukau.




HairanBlog - Sekali pandang macam Honda Fit, dua kali pandang macam Chevrolet. Apa - apa pun, sokonglah industri automobil negara.

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BillyInfo

5 comments:

  1. perghh proton terbaik!

    ReplyDelete
  2. kalau macam ni design, hrp2 tak dirosakkan dgn power window yg bermasalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. proton sume sama je...

      Delete
  3. Aku nak satu!

    ReplyDelete