YANG TERKINI

WTF KOT - Kini, Jin Juga Memiliki Akaun Twitter? (2 Gambar)

Aik? Bukan teknologi Jin lagi maju ke? Takkan Twitter guna manusia punya?

WTF KOT - Kini, Jin Juga Memiliki Akaun Twitter? | Terpulang kepada korang sama ada mahu percaya ataupun tidak. Namun itulah yang dilaporkan oleh media di Arab Saudi di mana terdapat satu akaun laman sosial Twitter mendakwa dirinya sebagai jin. Pengakuan itu mendapat perhatian orang ramai dari seluruh dunia. Tambahan pula, di akaun tersebut jin tersebut turut memuat naik gambar tempat tinggalnya pada 100 tahun dahulu. Kewujudan akaun twitter itu juga adalah kerana jin tersebut mahu bergaul dengan manusia. Sukar untuk dipercayai.


Akhbar metro juga ada menyiarkan berita yang pelik dan menggemparkan di Arab Saudi ini dimana tajuknya "Jin pun ada akaun Twitter". Akhbar di Arab Saudi juga melaporkan bahawa jin itu mengaku dirinya jin tulen dan mahu berkawan dengan manusia. Dia juga memuatnaik gambar kediaman yang berusia 100 tahun.

Pemilik akaun twitter itu juga berkongsi tentang keluarga dan kawasan kediaman di Yaman, di akaunnya juga  ditulis dia sukakan keamanan dan tidak mahu mencederakan sesiapa.


HairanBlog - Nak percaya atau tidak, teknologi Jin jauh lebih maju dari manusia. Tetapi korang jangan percaya 100% pulak dan obses nak berkawan dengan si Jin nih. Kalau nak test tweet je surah ke ayat - ayat suci Al - Quran, tengok panas ke tak. Kata Jin kan. Oh! Kalau korang nak follow jugak Jin ni, ini akaun Twitter Jin tersebut: https://twitter.com/s_2O17_s

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui Amekaw

No comments