YANG TERKINI

GOSSIP KOT - Fida Ibrahim Dimaki Kerana Berpakaian Seksi? (5 Gambar)

Menggangu gugat jiwa ini!

GOSSIP KOT - Fida Ibrahim Dimaki Kerana  Berpakaian Seksi? | Menerusi laman Istagram milik Fida Ibrahim, beliau baru - baru ini menyiarkan gambar - gambar photoshoot beliau dengan mengayakan busana silver yang anggun dan sedikit seksi. Lantaran daripada gambar - gambar tersebut, peminat beliau marah dan kecewa kerana pakaian yang dipakai agak keterlaluan kerana Fida Ibrahim terkenal dengan fashion berhijab ala - ala islamik.








HairanBlog - Tak kira material ke, refleksi cahaya ke, kain tu melekap ke, apabila kain itu menjadi penyebab kepada maki seranah orang, maka elak dijauhkan. Lagipun, sekali pandang pun dah nampak bentuk paha Fida Ibrahim walaupun ia adalah kesan pantulan cahaya. Apa apa pun, diharap Fida lebih sensitif dalam isu pemakaian kerana beliau adalah seorang public figure.

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui Networksmedia

1 comment:

  1. Baju tu xketat?!Hahah...Ada jugak yg nk defend tuuu,nmpk sgt yg defend tu yg thinking without brains,bodoh!Bila agama dipandang ringan...

    ReplyDelete