YANG TERKINI

TERBAIK KOT - Watak Star Trek Versi Baru VS Old School Star Trek (10 Gambar)

Ini baru terbaik!

TERBAIK KOT - Watak Star Trek Versi Baru VS Old School Star Trek | Jika korang tanya aku, filem Star Trek pada masa dahulu sangat lame dan lawak. Lihat sahaja pada costume dan karakter mereka yang sangat sedih dan tidak memberi impak kepada penonton. Aku akui, mereka sebolehnya mahu setanding dengan Star Wars yang semua orang tahu bahawa Star Wars adalah filem franchise yang sangat berjaya. Namun, selepas aku menonton Star Trek: Into The Darkness dengan niat ingin mentertawakan filem ini, mulut aku ternganga sepanjang menonton filem ini kerana kagum dengan perubahan filem sains fiction ini. Kemudian aku mencari filem sebelumnya, iaitu Star Trek pada tahun 2009. Nah! rupanya bermula dengan filem Star Trek ini, banyak perubahan telah dilakukan oleh J. J Abrams menjadikan filem Star Trek (2009) dan Star Trek: Into The Darkness wajib tonton! Oleh itu, kami di HairanBlog cuba mencari apakah perbezaan watak Star Trek sekarang VS masa dahulu. Sangat jauh beza!





HairanBlog - Aku dah mula respect filem yang dahulunya lame kini menjadi fame!

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui IMDB

6 comments:

  1. ingatkan budak2 tadika je yg gi tengok citer ni. mungkin blogger ni pun spesis budak kecik kot kot kot kot......

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha wah aku pun sangka komen ko mcm budak terencat

      Delete
    2. bajet ko power ke anon babi. budak tadika pun pandai2 sekarang..bukan mcm ko monyet!

      Delete
  2. Star Trek best sebab director J.J Abrahms. Trbaik!

    ReplyDelete
  3. ini citer boring...

    ReplyDelete
  4. Macam babi,kalo nak kutuk2 xpyh tgk la blog ni sial..'sah2 mcm babi pukimak hang longgaq...

    ReplyDelete