YANG TERKINI

WTF KOT - Perkahwinan Bertemakan Filem Shrek (10 Gambar)

Ini baru rare!

WTF KOT - Perkahwinan Bertemakan Filem Shrek | Di kala setiap pasangan pengantin memilih tema yang mewah dan exclusive bagi meraikan hari istimewa mereka, namun bagi pasangan Nathan (Shrek) dan Amanda Gibbs (Princess Fiona) di Kingswinford, West Midlands memilih filem Shrek sebagai tema perkahwinan mereka. Pasangan ini  juga menyarankan para jemputan untuk memakai pakaian yang bertemakan Fairy Tale. Hmmm..asalkan bahagia.





HairanBlog - Tidak kiralah tema apa sekalippun yang penting kita saling menyayangi pasangan masing - masing. Tapi malu jugak la nanti nak tunjuk gambar kahwin dekat anak - anak. Hahaha maunya kena gelak. Hehe

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui DailyMail  

5 comments:

  1. kehkehkeh..terbaik!

    ReplyDelete
  2. Hoi! Itu my princess Fiooona...!!

    ReplyDelete
  3. dah gamaknya pangantin pun mcm Shrek, ops!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh sedap ko ngata ye..gamaknye ko nie donkey kot. kahkahkah!

      Delete