YANG TERKINI

WTF KOT - Lokasi Tandas Yang Sangat Extreme? (4 Gambar)

Extremeeeee!

WTF KOT - Lokasi Tandas Yang Sangat Extreme? | Menurut apa yang kami baca, tandas dengan pemandangan indah ini dipilih sebagai tandas paling ekstrem di dunia. Tandas ini digunakan pekerja di stesen cuaca terpencil di Kara-Tyurek, Pergunungan Altai dan terletak di cenuram setinggi 2,600 di atas paras laut. Dikatakan pekerja yang bekerja di stesen itu dikunjungi sebulan sekali oleh posmen yang mengumpul data cuaca dan helikopter yang menghantar makanan, air dan kayu untuk dijadikan bahan bakar pada setiap musim luruh. Namun, mereka pasti memerlukan keberanian untuk menggunakan tandas yang menakutkan ini dan pastinya tidak kerap ke tandas ketika ditugaskan bekerja di stesen itu. Tandas berbahaya ini sudah digunakan sejak tahun 1939, di daerah yang bernama “Black Heart” dalam bahasa Altaya Selatan.




HairanBlog - Gila kau nak lepas hajat dekat hujung - hujung gunung macam tu..!

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui TabekPuang

1 comment:

  1. gilak... mau masuk balik tahi nk keluar... hahaha

    p/s : admin: Mohon exchange bloglist. ni blog baru aku.. hehe...
    http://blogpetua.blogspot.com

    adios:
    admin bankami.net

    ReplyDelete