YANG TERKINI

Wawa Zainal 'Pasang Badan' Untuk Aeril Zafrel

Siapa tidak kenal dengan pelakon serba boleh Aeril Zafril yang semakin popular. Lagi-lagi lepas drama kat TV3 meletop. Drama yang bertajuk Patahnya Sebelah Sayap mendapat tempat dihati penonton kerana plot cerita yang lain dari yang lain. Tapi kalau korang nak tahu drama ni lebih kurang sama dengann plot cerita korea Secret. Memang sedih cerita Secret ni. Korang tengok lah.

Ok2 berbalik pada tajuk kita ye, so Aeril Zafril antara artis lelaki yang hot la orang kata. Hensem pun hensem ye dak?

Wawa Zainal 'Pasang Badan' Untuk Aeril Zafrel

Perkara itu sebenarnya membuatkan isterinya, Wawa Zainal sedikit terganggu dan memberitahu beliau terpaksa  menjaga badannya untuk tidak kelihatan selekeh kerana suaminya berjumpa dengan perempuan cantik setiap hari.

So as wife mesti la Wawa kena jaga pernampilan untuk sentiasa kelihatan cantik. Tapi Wawa ni memang dah cantik dah, comey je dan sweet tengok dorang ni walaupun dah ada dua orang anak.

Memang saya nak kurus sebab sebagai selebriti kita kena jaga penampilan. Aeril setiap hari jumpa perempuan cantik, takutlah. Jadi, saya kena pasang badan untuk kekal cantik.

Wawa Zainal 'Pasang Badan' Untuk Aeril Zafrel

Tapi sebenarnya, saya tidak cemburu pun. Mungkin saya kurang tidur sebab terlalu sibuk dengan kerjaya seni dan juga perniagaan. Anak-anak pun semakin lasak, jadi banyak bergerak.
Walaubagaimanapun, Aeril ada mengeluarkan kenyataan beliau tidak akan pernah mencari perempuan lain dan setia bersama Wawa. Malah, Aeril juga sedang aktif membina badan atas pujukan Wawa juga.

Wawa Zainal 'Pasang Badan' Untuk Aeril Zafrel

 Pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal memang cukup sepadan dan menjadi favourite ramai diluar sana. Biasalah tu, kalau dah popular pasti akan ada ramai peminat. Apa yang penting, kepercayaan didalam perhubungan itu. Kami doakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga akhir hayat.


Sumber: Beautifulnara

tags: wawa zainal, aeril zafril, wawa pasang badan, wawa nak kurus, patah sebelahnya sayap

No comments