YANG TERKINI

MENGENAI KAMI

MENGENAI KAMI | Hairan Blog adalah sebuah laman blog yang memaparkan pelbagai informasi yang menarik dan berguna untuk kegunaan pembaca – pembaca. Menjadikan blog sebagai medium penyampaian maklumat, kami juga menggunakan medium sosial media yang semakin pesat membangun. Hairan Blog lebih memberi fokus utama kepada golongan remaja, dewasa dan pelbagai lapisan masyarakat.

Kami menjadikan perkataan “Hairan” sebagai satu trademark kerana kami mengganggap bahawa zaman pada masa ini sedang mengalami tahap kehairanan paras bahaya yang mengakibatkan banyak manusia dimuka bumi ini melakukan perkara - perkara bodoh, pelik, bangang dan memalukan keluarga. Jadi kami bukan bertujuan mengaibkan individu atau kumpulan organisasi, tetapi kami ini menyampaikan isu moral supaya kita lebih berwaspada dan berhati - hati di masa akan datang.

Segala artikel didalam Hairan Blog diperoleh daripada sumber internet namun, kami tidaklah mengamalkan konsep COPY & PASTE 100% yang sangat keji dilakukan oleh sesetengah blog. Budaya kami ialah copy & paste dengan sihat dimana kami akan sentiasa meletakkan link dari sumber yang kami peroleh.

Marilah kita berblogging secara berhemah. Majulah blog untuk Malaysia.

No comments