GOSSIP KOT - Bekas Tunang Wan Sakinah Dakwa Mereka Putus Kerana Ashraf Muslim

Inilah dunia artis.

GOSSIP KOT - Bekas Tunang Wan Sakinah Dakwa Mereka Putus Kerana Ashraf Muslim | Isu perkahwinan Ashraf Muslim dan Wan Sakinah hangat diperkatakan hari ini. Kami difahamkan melalui beautifulnara dan rancangan Melodi TV3, bekas tunang Wan Sakinah Ahmad Saburi, 29, yang tidak dinamakan telah muncul menerangkan tentang pertunangannya dengan wanita itu yang sebelum ini terputus gara-gara Ashraf Muslim, 32, menjalinkan hubungan dengannya.

Beliau turut menambah yang hubungan Ashraf dengan Sakinah sudah berputik sewaktu pelakon itu masih bergelar tunang kepada Dayana.
Rasanya hubungan antara Sakinah dengan Ashraf Muslim bermula bukan sembilan bulan selepas Ashraf berkahwin, malah sebelum dan semasa Ashraf dalam pertunangan dengan tunangnya (Dayana) dan saya dan Sakinah masih bertunang.
Pada masa itu saya memang frust, kerana saya sudah hampir berkahwin. Saya tidak boleh menafikan yang pertunangan kami terputus kerana dia (Sakinah) ada hubungan dengan Ashraf Muslim.
Alhamdulillah, apa yang Ashraf Muslim nafikan sebelum ini akhirnya terbongkar. Apa yang pernah saya suarakan sebelum ini dipersoalkan oleh orang luar sama ada saya memfitnah, tapi sekarang sudah terbukti.


Sambil menyuarakan simpatinya pada Dayana, bekas tunang Wan Sakinah turut memberitahu sebelum ini apa yang diperkatakan olehnya tentang Ashraf menjalinkan hubungan dengan tunangnya tidak dipercayai orang kerana mereka menganggap Ashraf seperti ustaz. Beritahunya lagi, pertunangan dia dan Sakinah terputus 25 hari sebelum mereka melangsungkan perkahwinan.

Mendoakan kebahagiaan mereka (Ashraf dan Sakinah) sehingga ke akhir hayat, bekas tunang Wan Sakinah turut menasihatkan Ashraf agar tidak lari dan bersikap seperti lelaki budiman kerana apa yang dilakukan (berpoligami) tidak salah.

HairanBlog - Kami tidak mahu masuk campur tapi sebagai seorang lelaki rasanya Ashraf Muslim sepatutnya tampil memberi penjelasan. Sebagai seorang yang bergelar ustaz dan artis, rasanya penerangan beliau sedikit sebanyak dapat meredakan keadaan daripada terus bersikap mendiamkan diri.

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara

Post a Comment

0 Comments