GOSSIP KOT - Comelnye Anak Harith Iskandar! (5 Gambar)

Like father, like son.

GOSSIP KOT - Comelnye Anak Harith Iskandar! | Pelakon, Pengacara dan Pelawak terkenal, Harith Iskandar bukanlah satu nama yang asing lagi buat peminat-peminat industri hiburan tempatan. Dengan lawak sarcasm beliau dalam Lawak Ke Ker 1 & 2, sudah pasti membuatkan korang mengenali nama beliau.

Pelakon yang terkenal dengan lawak-lawak bersahaja ini bagaimanapun difahamkan telah mendirikan rumah tangga diusia yang agak lewat, akan tetapi, perkara tersebut langsung tidak menghalangnya untuk memiliki seorang cahaya mata yang comel dan pintar.

Secara umumnya, Harith Iskandar telah mendirikan rumah tangga dengan wanita yang dikenalinya menerusi laman sosial Facebook iaitu, Jezamine Lim, pada 12 Jun 2010.

Jom tengok foto-foto yang telah dikongsikan oleh Harith menerusi laman Instagramnya ini. Bayi lelaki comel ini telah dilahirkan pada 8 Mac 2012 dan diberi nama sebagai Zander Xayne Iskander.
HairanBlog - Semua Baby comel bagi kami. So, jagalah anak anda dengan penuh kasih sayang dan sabar. Sesungguhnya anak itu adalah satu amanah  :)

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui AisKosong

Post a Comment

1 Comments