JOIN SEGMENT KOT - Segment Blogwalking Singgah Sahur Oleh Hasrul Hassan

Menarik segment ini.

JOIN SEGMENT KOT - Segment Blogwalking Singgah Sahur Oleh Hasrul Hassan | Kali ini kami ingin sangat join segment dari abang Hasrul Hassan. Segment blogwalking singgah sahur adalah idea yang terbaik kerana ia dapat mengeratkan ukwah sesama blogger - blogger lain.

Jadi, kami yang merupakan blogger baru ingin juga mengenali blogger - blogger mantap yang lain. Jadi mari kita sama - sama memeriahkan segment dari abang Hasrul Hassan.




Bagaimana nak join? Mudah je, apa yang korang perlu lakukan adalah pergi ke segment ini:


Copy badge banner yang kecil molek tu dan letakkan di sidebar blog korang. Korang boleh lihat dekat sidebar blog kami. Tak perlu buat entri (Tetapi jika ingin memudahkan orang tinggalkan link, buatlah entri)

Dan lagi! Ada hadiah untuk pemenang yang dipilih secara rawak. Duit raya tu. Hehe! Apa - apa pun terima kasih kepada abang Hasrul Hassan kerana menganjurkan segment ini.

Selamat BerBlogwalking dan Selamat Berpuasa!

Post a Comment

55 Comments

  1. As-Salam. Terima kasih sudi join segmen bro... selamat bersahurrr...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://www.diarymama.com
    Selamat bersahur dan selamat berkenal kenal di bulan yang mulia ini

    ReplyDelete
  3. "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.bloggeralif.blogspot.com"

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Ceritaku Di Mana-Mana Saja - www.khairilmazri.com

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum. Salam Ramadan.
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://norazizah.org

    ReplyDelete
  6. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://cinta25hb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah sahur salam ukhwah

    ReplyDelete
  8. Waalaikumsalam @Hanny Abdullah,terima kasih sudi dtg singgah.. Salam ukhwah dari kami juga :)

    ReplyDelete
  9. @alif ismail Salam Ukhwah :), terima kasih kerana sudi singgah hee

    ReplyDelete
  10. Waalaikumsalam @Norazizah Hashim, terima kasih sbb sudi singgah..hehe

    ReplyDelete
  11. Terima Kasih @Mieza Jhaa K, Salam Ukhwah juga untuk awak :)

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum..Salam Ramadhan
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - SYAZWANI MAZLAN OFFICIAL BLOG ;)

    ReplyDelete
  13. salam.. Ramadhan Karim..
    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia
    www.sakurakirates.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. W'salam dan Salam Ramadan @Syazwani Mazlan :) Terima kasih sudi singgah hee..

    ReplyDelete
  15. W'salam @Cik Sakura, terima kasih sahabat :) selalu la singgah sini ye hehe

    ReplyDelete
  16. salam ramadhan,

    singgah tengah hari kat sini =D

    ReplyDelete
  17. Wah meriah gak ehh ... best best

    ReplyDelete
  18. Ku kirimkan senyum syukur
    Beserta doa yang tak terukur
    Semoga yang disana dah bangun tidur
    Sebelum waktu imsak menegur Selamat Makan Sahur

    — Salam Sahur dari Hootoh Blog Tudia™

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum...
    smart nama domain :)

    ReplyDelete
  20. Salam Ramadan @Emma, terima kasih sbb sudi dtg ke blog saya..heee

    ReplyDelete
  21. Alhamdulilah @HASRUL HASSAN, tula abg HH, terbaik la segment yg abg HH buat..hehe

    ReplyDelete
  22. wah berpantun ye @hootoh.my, hahaha..terima kasih byk2 sudi dtg singgah blog saya :).. nk berpantun jgk la..

    Pokok delima diatas pagar
    ..........................
    .................zzzzzzzzzzz
    Takde idea la plakkk..haha


    ReplyDelete
  23. Waalaikumsalam @Terbelog, hehe terima kasih..msti hairan kan nama blog nih..

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum, singgah sahur salam ukhuwah ohblogger malaysia - PCL(www.nazlee.com)

    ReplyDelete
  25. Sorry Syam tak sempat singgah waktu sahur tadi..nway sekarang dah singgah. Selamat berpuasa k..

    ReplyDelete
  26. singgah sini :))

    http://www.nooratikahramli.com/2013/07/segmen-blogwaking-singgah-sahur.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum. sheila tak sempat BW sahur tadi. hehehe. salam singgah daripada segmen yang sama ye :)

    ReplyDelete
  28. aassalam..
    singgah sahur #3 salam ukhuwah ohBlogger Malaysia - PCL www.nazlee.com

    ReplyDelete
  29. Salam Ramadhan...
    Singgah sahur kat sini.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/07/segmen-singgah-sahur.html

    ReplyDelete
  30. Salam ukhwah ...
    singgah sahur ohblogger malaysia
    http://harumankasehvee.blogspot.com/
    Selamat berpuasa ...

    ReplyDelete
  31. Salam Ramadhan..

    Saya tak sempat 'berjalan-jalan' waktu sahur pagi tadi..Apapun saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan dan selamat berpuasa.

    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia "

    http://www.syuhada1981.com/2013/07/ohblogger-segmen-blogwalking-singgah.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum ...
    singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia http://veesandy.blogspot.com/
    Selamat berpuasa ...

    ReplyDelete
  33. Assalammualaikum, Selamat berpuasa. :)

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah.

    ReplyDelete
  34. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Tetikus dan Papan Kekunci (http://www.tepakku.com/)

    ReplyDelete
  35. Salam ramadhan..datang dari segmen
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  36. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - MOMOY blogirl


    salama ziarah dan follow sini
    selamat berpuasa yer

    ReplyDelete
  37. salam ramadan:)- sy dtg dr segmen singgah sahur.sala kenal dr saya..:)-

    ReplyDelete
  38. Assalam,

    Salam ukhwah ohblogger & selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  39. salam ramadan dari segmen singgah sahur

    ReplyDelete
  40. Salam Ukhuwah, singgah sahur segmen Ohblogger Malaysia. http://ain-darisepasangmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Salam ramadahan lawatan dari segment sggh sahur.. jemput singgah ye

    ReplyDelete
  42. Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia
    iu hazirah
    www.iuzira.com

    ReplyDelete
  43. Blogwalking memang terbaik..tambahan pada bulan ramadhan yang mulia,,salam ramadhan semua

    ReplyDelete
  44. Selamat pagi.
    Dari segmen singgah sahur :).

    ReplyDelete
  45. singgah sat...dari segmen singgah sahur... http://sendiri.net

    ReplyDelete
  46. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  47. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    Salam perkenalan.
    http://vitaminohvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. Maaf kepada semua yg singgah ke blog ini..Terima kasih sbb sudi BW ke blog saya. Tinggalkan link dan saya akan BW ke blog anda :)

    ReplyDelete
  49. Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - www.nazlee.com , singgah lagi...selamat menjalani ibadah puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PakcikLie PCL sudi dtg singgah hee..

      Delete
  50. Assalamualaikum..

    Dari segmen Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. Join Segmen :) http://hantaranmurah.blogspot.com/
    TQ

    ReplyDelete