TERKINI KOT - Akibat Terima Ugutan, Alvin Tan dan Vivian Lee Merayu Di Twitter (2 Gambar)

Sudah terhantuk, baru....

TERKINI KOT - Akibat Terima Ugutan, Alvin Tan dan Vivian Lee Merayu Di Twitter | Ekoran tiada tindakan tegas diambil oleh Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) selepas memanggil dua penulis blog lucah, Alvin Tan dan Vivian Lee untuk memberikan keterangan semalam, mereka mengakui kini tidak duduk senang apabila menerima SMS ugutan bunuh dari seorang individu.

Tidak dapat membuat luahan di akaun Facebook kerana telah dipadam dua hari lepas, Alvin Tan dan Vivian Lee kini menggunakan akaun Twitter mereka untuk meminta agar individu yang menghantar SMS ugutan bunuh itu tidak meneruskan niatnya. Penulis blog lucah ini turut merayu belas kasihan dari individu berkenaan seperti yang korang boleh baca kenyataan Alvin Tan dan Vivian Lee di bawah.HairanBlog - Bila sampai ugutan bunuh ni, aku rasa macam bukan jalan yang terbaik untuk melambangkan seorang Islam. Kalau mereka salah, kita dakwa mereka dengan bukti yang sah. Jika salah, jatuhkan hukuman. Tak perlu la sampai nak ugut bunuh. Benda macam nie boleh beri impak negatif pada kita sebagai umat Islam.

Sumber: HairanBlog melalui Cerita Kosong Ku

Post a Comment

4 Comments

 1. macam menganjing je tweet tu...

  ReplyDelete
 2. bunuh je mangkuk dua org nih!

  ReplyDelete
 3. dorg ingt Negara xda undg2,bru dorg tau,ska hti dorg ja nak persendahkn agama rasmi Negara..bg dorg hukuman setimpal..

  ReplyDelete
 4. org kapir golongan ni jenis yg memberi ancaman pada islan..harus ditentang dan dibunuh

  ReplyDelete