Gossip Kot - Halim Othman Nafi Gadis Dalam Gambar Kekasihnya (2 Gambar)

Macam bukan peminat je?

Gossip Kot - Halim Othman Nafi Gadis Dalam Gambar Kekasihnya | Rasanya, kesemua rakyat Malaysia pernah mendengar radio mengenali Halim Othman. Suaranya telah begitu lama menghiburkan para pendengar pendengar radio. Kini bergandingan dengan Adibah Noor di radio Suria FM, sehingga ke hari ini Halim Othman masih lagi belum mendirikan rumahtangga.

Namun, baru - baru ini, tersebar gambar - gambar mesra Halim Othman dengan seorang gadis. Ramai menggangap bahawa itulah kekasih Halim. Lain pula cerita, Halim Othman menafikan yang wanita bernama Dania itu adalah kekasihnya. Menurut Halim, Dania hanyalah peminatnya.


Jawapan agak klise namun kalau itu adalah kebenaran, apa salahnya kan?

Yang menariknya, Menurut Halim, gambar-gambar itu diambil tahun lalu ketika dia, wanita itu dan beberapa orang rakan menghadiri majlis perkahwinan rakan mereka. Menurut Halim Othman:-
Dia bukan kekasih saya dan hanya sebagai peminat. Saya tidak sangka dia muat naik gambar itu sehingga menimbulkan salah faham orang lain terhadap saya.

Saya mendapat tahu perkara ini menerusi rakan. Saya mengenali wanita itu sebagai peminat dan tindakannya seolah-olah mahukan publisiti.

Ada gambar yang dimuat naik itu dibuat secara “super impose”. Ketika bergambar dia gemar berkepit dengan saya dan ia membuatkan saya tidak selesa.

HairanBlog - "Super Impose"?? Agak - agak la Abang Halim Othman. Hahaha

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara dan GilerKentang

Post a Comment

1 Comments