GOSSIP KOT - Akhirnya Johan As'ari & Lana Nordin Putus Cinta (2 Gambar)

Restu itu penting.

GOSSIP KOT - Akhirnya Johan As'ari & Lana Nordin Putus Cinta | Kami difahamkan kisah cinta antara Johan As’ari dan Lana Nordin yang baru bermula sebulann akhirnya tamat. Puncanya? Tiada restu daripada orang tua Johan.

Bagi kami, Johan sepatutnya harus lebih bersabar dan berusaha untuk memenangi hati kedua ibu bapanya. Nampak seperti mudah sangat putus asa. Ikuti kata-kata Johan di bawah:-
Saya mohon maaf pada Lana,mereka yang terbabit secara langsung dan tidak langsung juga peminat.

Lana seorang wanita yang baik, tetapi apabila menyentuh soal nikah dan kahwin,ia berupa perkara besar dalam hidup.

Lagipun untuk berumahtangga,restu dan doa ibu itu sangat penting, tetapi apabila perkara itu tidak berlaku saya terpaksa ambil tindakan.
Memang benar restu ibu sangat penting dalam sesebuah perkahwinan. Namun Johan menegaskan perpisahan ini adalah berpunca dari dirinya,bukan ibunya.


Saya tidak sangka kenyataan dibuat membawa kepada perpisahan ini. Pengumuman untuk bertunang dan menikahi Lana sebelum ini kerana saya benar-benar ikhlas,tetapi disebabkan pelbagai isu timbul,saya membuat keputusan ini.

Saya masih muda dan ini Kali pertama berhadapan pelbagai situasi dalam melayari hubungan cinta dengan Lana.

Saya akui segala yang berlaku berpunca daripada kesilapan saya yang masih tidak matang dan tidak tahu bagaimana mahu berhadapan Dengan masalah.
HairanBlog - Kami hairan segelitir pihak yang bermulut busuk mencerca orang yang ingin berubah kearah yang lebih baik. Manusia seharusnya diberi peluang kedua bukan? Buat Lana Nordin, kami berharap niat penghijrahan itu tidak terhenti kerana apa yang berlaku adalah ujian dari Allah. 

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara

Post a comment

0 Comments