GOSSIP KOT - "Saya Bukan Bodoh" Respon Lana Nordin Mengenai Isu Putus Cinta (2 Gambar)

Gossip susulan dari GOSSIP KOT - Akhirnya Johan As'ari & Lana Nordin Putus Cinta

GOSSIP KOT - "Saya Bukan Bodoh" Respon Lana Nordin Mengenai Isu Putus Cinta | Berikutan keputusan Johan As'ari memutuskan hubungan percintaan beliau, Lana Nordin nampak tenang dengan keputusan Johan As’ari yang memutuskan hubungan mereka itu. Berkata kepada Berita Harian, Lana dapat mengagak apa yang akan berlaku selepas Johan sering berdolak-dalik sejak hubungan mereka ditentang keluarga. Nasib baiklah putus selepas sebulan, jadi impaknya tidak hebat sangat.


Lana Nordin menjelaskan :-
Saya tak kecewa, tapi terkejut dengan keputusan Johan. Hubungan kami sebenarnya baru bermula. Kami juga masih dalam proses mengenali hati budi, saya anggap keputusan Johan mahu memutuskan hubungan sebagai kelakar.

Dia melamar saya selepas 3 hari bertemu, bukan saya memaksa dia melamar saya. Saya bukan bodoh, tiga hari bertemu terus dilamar sebagai isteri, boleh percayakah?

Saya beri Johan ruang untuk membuktikan janji dan ungkapan manisnya, tapi nampaknya baru sebulan lebih Johan sudah mengaku kalah.
HairanBlog - Kami berharap agar Lana Nordin bersabar dengan keputusan tersebut. Walaupun bukan jodoh, tetapi kita masih lagi mampu untuk berubah. Kami juga mengharapkan agar Lana Nordin meneruskan niat untuk berhijab.

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui Berita Harian

Post a comment

2 Comments