GOSSIP KOT - Nafi Dakwaan Khalwat, Neelofa Tampil Tunjukkan Bukti

Neelofa!

GOSSIP KOT - Nafi Dakwaan Khalwat, Neelofa Tampil Tunjukkan Bukti | Walaupun Neelofa sudah membuat penafian mengenai dakwaan khalwat dengan VVIP yang dilontarkan terhadapnya baru-baru ini,  nampak gayanya masih ada tuduhan terus dilemparkan kepada Neelofa. Memang sukar untuk membuatkan orang percaya kepada kita dengan hanya kata-kata. Oleh kerana itu, Neelofa menerusi akaun Instagramnya telah pun menunjukkan bukti untuk memuaskan hati semua pihak.
Bukti yang dipamerkan diatas adalah pembelian tiket kapal terbangnnya ke Amerika Syarikat. Kami difahamakan, Neelofa ke sana untuk menyambung pelajarannya. Neelofa turut membuat sedikit penerangan kepada mereka yang terus menerus memfitnahnya:-
Untuk mereka yang menganggap yang kononnya sy “LARI” selepas dituduh dgn fitnah kes khalwat pada 26th Dec 2013. Ini adalah receipt sy yang tertera ISSUE DATE: 18Dec2013 TIME: 12.37pm Dan sekali lagi, kalau betul saya terlibat dgn tuduhan yg tak masuk akal itu, pastinya sy tidak dapat ke luar negara dan harus ditahan utk selesaikan kes tersebut. Bagi mereka yg memang mengikuti perjalanan kerjaya sy, cerita tentang sy mengambil short course in acting di New York Film Academy – LA campus dah mula keluar dari bulan October.
HairanBlog - Susah nak tutup mulut orang nie. Walaupun bukti sudah depan mata, tetap nak cari kesalahan orang. Kalau ada yang tidak puas hati lagi selepas penerangan dan penunjukkan bukti ini, Kami mohon korang bangun dari kerusi dan gantung diri. Tolong jangan ganggu Neelofa. Dia nak study ok! Nampak! caring tak kami?

Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara


Post a Comment

0 Comments