GOSSIP KOT - Peminat Meroyan Nak Rogol Nora Danish Beramai - ramai?

Woi @muhd_akmal95 Ko dah kenapa!

Semakin melampau rasanya peminat di Instagram artis hari ini sehingga ada yang tidak rasa sikit pun bersalah meninggalkan ugutan berbaur lucah yang sebenarnya boleh menjadi isu serius jika dilaporkan ke pihak berkuasa. Pembulian siber (cyber bullying) bukan benda kecil.

Nora Danish Terima Ancaman Rogol

Terbaru, Nora Danish telah menerima ancaman rogol dari salah seorang pengikut beliau dengan nama @muhd_akmal95 di laman sosial Instagram miliknya.

Nora Danish Terima Ancaman Rogol Beramai - ramai


Pada Jumaat lalu, Nora memuatnaik foto dia membonceng sebuah motosikal yang ditunggang oleh kekasihnya, Nedim Nazri dengan kapsyen:
“I was from Ikea with mama and all. And stuck in a bad heavy traffic depan Tun Razak, He came and rescue me with gg scooter. Home we schootch.”
Dan kemudiannya salah seorang pengguna laman sosial telah meninggalkan komen:
“Rogol jer @noradanish ni ramai-ramai, baru best,” kata @muhd_akmal95 berulang kali pada petang Jumaat.
Komen negatif itu telah mengundang kemarahan pengikut-pengikut Nora dengan menyifatkan individu tersebut sebagai seorang lelaki yang tidak senonoh.

Laman mStar Online melaporkan hari ini yang Nora Danish telah disarankan oleh para peminatnya untuk membuat laporan polis terhadap individu tersebut kerana ia berbau ancaman dan boleh membahayakan keselamatan dirinya.

Komen jahat tersebut telah ditinggal di gambar menunjukkan Nora Danish sedang membonceng motorsikal bersama kekasihnya, Nedim Nazri pada Jumaat lalu.

Nora Danish bagamana pun dilaporkan tidak dapat dihubungi untuk mengulas perkara ini.

HairanBlog - @muhd_akmal95 jenis batak, baik pegi mamposs. Lanjiooooo!

Sumber: mStar Online

Post a Comment

0 Comments