GOSSIP KOT - Sinar FM Mohon Maaf Kerana Kieran Panggil Pendengar 'Sakai'?

"Terlajak tidur boleh stay up, Terlajak Kata?"


Itulah yang dapat digambarkan dengan satu kejadian dimana seorang DJ radio ternama Sinar FM, Kieran yang dikatakan mengeluarkan kata-kata tidak patut kepada pendengar Sinar Fm.

Kieran dikatakan menggelar pendengar sebagai 'sakai' kerana panggilan yang diterima dari pendengar tersebut telah terputus.

Kerana tindakan Kieran itu, Sinar FM telah tampil memohon maaf  dengan meluahkan rasa kesal dengan tindakan yang dilakukan oleh Kieran itu dengan memberi jaminan mereka akan bertindak tegas dalam hal ini.


Tindakan Kieran itu menyebakan ramai pendengar Sinar FM tidak berpuasa hati dan ada yang meluahkan rasa tidak puas hati mereka di page Facebook rasmi milik Sinar.Kieran juga merupakan bekas DJ radio di Era FM dan Hot FM.Apapun harap ini adalah satu pengajaran kepada semua DJ radio di Malaysia. Anda semua berinteraksi dengan orang ramai dan ramai orang mendengar tutur kata anda secara Live.

Berfikir sebelum bercakap, bukan sudah cakap baru berfikir.

Kieran juga merupakan bekas DJ radio di Era FM dan Hot FM.

Apapun harap ini adalah satu pengajaran kepada semua DJ radio di Malaysia. Anda semua berinteraksi dengan orang ramai dan ramai orang mendengar tutur kata anda secara Live.

#HairanBlog - Biasalah, kita manusia biasa. Hidup untuk buat silap. Lepas buat silap, kita jadikan pengajaran.

Sumber: SiakapKeli


Post a comment

0 Comments