GOSSIP - Sharifah Sakinah Jelir Lidah Di Mekah Dikecam Peminat

Bila nak berubah? TQ

Baru-baru ini, aktres yang sedang popular dengan drama Isteri vs Tunang, Sharifah Sakinah berpeluang untuk menunaikan umrah bersama suami tercinta, Aliff Adha.


Mahu berkongsi perkembangan beliau disana, Sakinah telah memuat naik satu foto beliau sedang menjelirkan lidah ketika bergambar di tanah suci Mekah. Ternyata, foto berkenaan telah membuat peminat Sakinah bertelagah di bahagian komen.


Ada yang berpendapat Sakinah sepatutnya tidak bergambar seperti itu dan menjaga kelakuan ketika berada di Mekah.

Namun,ada juga peminat yang menganggap ia satu isu yang kecil dan ia tidak menentukan dosa atau pahala seseorang dengan berkelakuan seperti itu.


HairanBlog - "Kubur masing2.. Yang ko menyibuk sangat pehal? Buat hal sendiri dah lah!" Ayat tu tak lengkap sebenarnya. Sepatutnya kena tambah, "Kubur màsing2.. Yang hangus dan menggelegak dibakar api, aku. Yang robek mulut dan bibir, aku. Yang lunyai dibelasah malaikat, aku. Yang sesak dibelit ular besar, aku. Yang hancur kepala dihempap batu, aku. Yang ko menyibuk sangat pehal? Buat hal sendiri dah lah!" Barulah complete ayat tu, tak gitu? Ingat, orang tegur kita sbb dia sayang kita!

Post a comment

0 Comments