Kerja Dan Disiplin Terganggu Kerana Masalah Cinta - Kamal AdliKerja Dan Disiplin Terganggu Kerana Masalah Cinta - Kamal Adli


Khabar berita mengenai Kamal Adli yang sering tiba lewat ke lokasi penggambaran memang menjadi bualan hangat krew produksi.

Perkara itu diakui oleh Kamal sendiri dimana beliau memberitahu mutu kerjanya agak mengecewakan kerana emosi beliau terganggu selepas percintaan beliau dan Emma Maembong dikatakan mempunyai masalah.

Tipulah kalau saya katakan saya tidak terkesan dengan apa yang sudah berlaku di antara dengan dan Emma.

Menurut Kamal, beliau tahu semua orang sedar dengan perubahan sikapnya itu dan akan cuba untuk mencari kembali semangat yang hilang untuk memberikan fokus terhadap kerjayanya.

Kerja Dan Disiplin Terganggu Kerana Masalah Cinta - Kamal Adli


Saya seorang yang bekerja keras kerana saya fikirkan mengenai masa depan. Ini kerana saya mahu melangsungkan perkahwinan memandangkan usia semakin meningkat.
Insya-Allah, saya akan cuba cari semula semangat yang hilang itu. Maklumlah apabila berlaku perkara begini ibarat patah sebelah kaki. Bagaimanapun ketika bekerja saya tetap memberi sepenuh tumpuan.

Kerja Dan Disiplin Terganggu Kerana Masalah Cinta - Kamal Adli

Harap Kamal Adli bertabah dengan masalah cinta yang dihadapinya dan terus fokus dalam kerjaya. Kamal Adli sebelum ini penah bercinta dengan pelakon Intan Ladyana, tetapi hubungan mereka tidak kesampaian. Kamal Adli juga sekarang menyertai Super Spontan Superstar 2016. Tak sangka ada bakat pelawak Kamal Adli ini. Keep it up!

Sumber: Beutifulnara

tags: kerja dan displin terganggu, masalah cinta, kamal adli, emma maebong, super spontan

Post a Comment

0 Comments