Senyummu Umar Menceriakan Hati Ummi Yang Trauma

Ini anak saya Muhammad Umar Al Hafsh, sekarang berumur 2 tahun 10 bulan , Alhamdulillah Umar semakin sihat dan jarang dijangkiti batuk dan selsema. Sekiranya anda pernah membaca Cerita Benar Anakku Umar, anda pasti akan dapat merasai bagaimana perasaan risau dan tidak senang duduk saya sebagai seorang ibu yang anaknya sering ditahan wad di beberapa hospital.


Perkara yang saya khuatir pada ketika itu, melihat seksanya anak saya menarik nafas. Nafas Umar sangat laju dan kadar denyutan jantung juga makin tinggi, ditambah suhu badannya semakin panas. Risaunya saya melihat suami membawa Umar pergi ke klinik bagi mendapatkan perhatian doktor.

Suami memaklumkan pada saya Umar telah ditahan wad lagi kerana doktor di klinik telah menyarankan Umar dibawa ke hospital bagi pemeriksaan lanjut. Luruh hati ini mendengar berita tersebut apa tidaknya baru 2 bulan Umar sihat dan dibenarkan keluar dari hospital.

Saya yang sarat mengandung anak ke 3 tidak mampu untuk menjaga Umar di wad, suamilah yang mengambil alih tugas menjaga semasa anak kami ditahan wad. Doktor menilai kesihatan Umar agak kritikal dan meminta izin suami saya untuk membuat rawatan menyedut kahak.


Rawatan ini adalah di mana kahak akan disedut dengan cara memasukkan wayar melalui mulut dan hidung. Suami cerita, Umar hanya mampu menjerit seperti diseksa sehingga dia menjadi sangat fobia dengan orang lain. Tak dapat saya bayangkan jika saya sendiri yang melihat situasi itu.

Sungguh saya tak mampu melihat anak terseksa melalui cara rawatan sedemikian. Tapi apakan daya hanya itu sahaja kaedah terkini di hospital agar kahak dapat dikeluarkan, saya redha kerana bacaan mesin oksigen tidak berubah selain denyutan jantung Umar sangat tinggi dan Umar mungkin akan di tahan di icu sekiranya keadaannya tiada perubahan.


Alhamdulillah Umar kembali sihat selepas 4 hari ditahan wad, dan saya orang yang paling gembira dan bersyukur anak saya dibenarkan pulang ke rumah disisi saya. Tiba-tiba saya menjadi trauma, takut Umar mendapat batuk dan selsema kembali. Ya Allah saya sangat takut Umar ditahan wad berulangkali.

Ditakdirkan dengan doa kepada Allah Ta’ala saya ternampak iklan di Facebook tentang Minyak Herba Asma Mujarab Original/Homemade. Banyak testimoni dari ibu-ibu yang punya anak senasib dengan Umar, saya tanpa berfikir panjang terus mendapatkan minyak ini sebagai persediaan awal jika umar diserang batuk dan selsema. Seperti kata orang tua-tua dahulu, kita ikhtiar Insya Allah mungkin ini asbab dan penawar penyembuhan.


Alhamdulillah, syukur sangat-sangat kerana sejak mengamalkan Minyak Herba Asma Mujarab Original/Homemade ini, Umar tidak lagi mengalami batuk yang teruk, selsema pun jarang sekali. Kini saya tidak risau dan trauma lagi sebab Umar sudah lama tidak ditahan wad dan kembali aktif dan ceria dengan asbab minyak ini. Minyak ini difahamkan telah viral dan telah banyak membantu banyak ibu-ibu seperti saya dalam menghadapi ujian bila anak ditahan wad selain mengalami batuk dan selsema.


Saya yang dahulunya pengguna minyak ini, kini telah menjadi SuperStokis dan gembira untuk menyebarkan kebaikan dan keistimewaan minyak mujarab ini kepada semua ibu-ibu yang mengalami situasi seperti saya. Jangan lepaskan peluang mencuba minyak ini kerana asbab minyak ini telah membawa keceriaan seperti yang terukir pada wajah anak saya Umar Alhamdulillah. :) :) :)

Ramai orang tanya saya..apa lagi kegunaan Minyak Herba Asma Mujarab Original/Homemade ini? Di bawah ini saya listkan sebahagian kegunaannya :)

-Melegakan batuk, selesema dan asma.
-Melegakan sakit perut seperti senggugut
-Merawat luka..luka kencing manis pun boleh :)
-Melegakan sakit gigi..
-Boleh digunakan sebagai minyak urut
-Merawat bekas gigitan serangga
Dan banyak kegunaan lagi :)

Testimoni di atas adalah kisah benar dari Puan Noor Wahida Ibrahim.

Ada tak ibu-ibu di sini yang menghadapi masalah yang sama seperti Umar ini? jika ada boleh Whatsapp saya untuk info lanjut atau pm ke inbox fb saya. Insyaallah, saya akan consult cara-cara penggunaan minyak ini sehingga anak puan sembuh.

Ini no Whatsapp saya 014 9940984 - Ayu
Jangan lupa inbox page Minyak Ajaib Asma Mujarab Original bagi respon yang lebih pantas.

Post a Comment

0 Comments