Sari Yanti Ungkapkan I Love You Kepada Jep Sepahtu?

Acah - acah romantik gitu...

Sari Yanti dan Jep

Umum mengetahui hubungan antara Jep Sepahtu dan Sari Yanti semakin hangat diperkatakan didalam media sosial apabila keakraban mereka jelas kelihatan. Teka-teki mengenai status hubungan pelakon Sari Yanti dan pelawak Jep Sepahtu akhirnya terjawab apabila Sari Yanti secara terang-terangan mengungkapkan kata-kata cinta menerusi Instagram LIVE.

Luahan perasaan Sari Yanti di Instagram Jep Sepahtu mendapat perhatian ramai netizen dan menguatkan lagi gosip mengenai mereka berdua. Sari Yanti sempat memberikan komen “handsomenya” dan “i love you” di ruangan komen Instagram LIVE Jep.

Sari Yanti dan Jep

Nampaknya Sari Yanti tidak mahu berselindung lagi dengan perasaan cintanya terhadap Jep Sepahtu. Rasanya korang pun setuju kerana mereka sememangnya mempunyai 'chemistry' yang kuat.

Apa-apa pun, kami doakan yang terbaik buat Sari Yanti dan Jep Sepahtu.  Siapa tahu memang mereka ada jodoh bersama. Sepadan dan romantik sangat dah ni. Betul tak?

tag: sari yanti, jep sepahtu, sepahtu reunion, instagram sari yanti, instagram jep sepahtu, gosip sari yanti dan jep sepahtu, gambar sari yanti dan jep sepahtu

Post a Comment

0 Comments