Buku Keluaran Fattah Amin Di Kecam Nitizen, Ini Respon Fattah Amin

Buku Keluaran Fattah Amin Di Kecam Nitizen, Ini Respon Fattah Amin

Beberapa hari ni nama Fattah Amin hangat diperkatakan di sosial media gara-gara buku keluarannya yang mendapat kritikan orang ramai. Antaranya ingin dapat duit dengan jalan mudah, bazir duit peminat dan macam-macam lagi.

Buku 99 Kata-Kata #QalifModen Fattah Amin juga telah ditegur oleh beberapa artis. Siapalah artis-artis tu kan? Lepas terpaksa hadap dengan cacian orang ramai, akhirnya Fattah Amin buka mulut.


Buku Keluaran Fattah Amin Di Kecam Nitizen, Ini Respon Fattah Amin

Salam semua.. Pertamanya saya nak ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan yang amat dasyat dari anda semua. Kecoh satu Malaysia sekejap pasal buku saya ni. ?
Sejujurnya, buku “collective item” atau “merchandise” saya ini diterbitkan untuk berkongsi kata-kata positif, nasihat dan impian saya untuk menjadi insan yang berguna serta menjadi inspirasi kepada semua.
Pesanan saya, apa yang paling penting jangan sesekali menidakkan impian anda walaupun sekecil-kecil impian. Setiap kejayaan bermula dengan sebuah impian.. Teruskan #doayangbaikbaik and be kind to others, Insyallah Allah akan mempermudahkan urusan dan perjalanan hidup kita.

Sumber: Oh Bulan

tags: fattah amin tulis buku, 99 kata-kata qalif moden, suri hati mr pilot, neelofa 

Post a Comment

1 Comments

  1. biarlah apa org nak katakan...bukannya dia buat benda yg tak baik pun..fikirlah postif dan bersngka baik la kita..

    ReplyDelete